Bridal

Невестински фризури за оние со долга коса

Овој пат ќе ви претставиме неколку интересни фризури за оние девојки со долга коса. Дефинитивно кај нив има простор за игра, многу повеќе варијанти на фризури.

На располагање ви стојат неколку типови на фризури: пуштена и навиткана, собрана во елегантна пунџа, плетенка на страна, романтична фризура со слободно пуштени праменчиња… Погледнете ја нашата галерија:

 

Напиши коментар