← НАЗАД НА БОЗА

Невестински торти кои се далеку од сите клишеа

Невестински торти кои се далеку од сите клишеа
3000 Читања

Невестинската торта е обележје на почетокот на сладок живот кој им следи на младенците. Таа не мора секогаш да биде класична и едноставна. Ние ви нудиме една галерија на помалку необични торти кои се направени од многу ситни колачи кои се преубаво декорирани. Погледнете и побарајте ја инспирацијата токму тука:

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk