ШоуБиз

Ни на Ким не и е лесно! Многу работа за да изгледа вака…

Ким се навикна постојано да ги известува своите 16 милиони следбеници на Твитер со нејзините секојдневни активости.

Овој пат Ким се реши да сподели некои бјути трикови. Судејќи по фотографиите, кои се направени пред една фото сесија, може да кажеме дека воопшто не е лесно да изгледа онака како што изгледа. Многу пудра, во сите нијанси, кои се употребуваат за да се истакне секој дел од нејзиното лице.

Затоа девојки ако сакате да изгледате вака, потребна ви е доволна количина на пудра за лице.

Напиши коментар