ШоуБиз

Ни се води ни се тера! Анистон сакаше брак, а сега го одби

По 15 месеци врска, Џастин Терокс собра храброст и ја побара Анистон за жена, но таа го одби…

Иако во јавноста зборуваше дека сака брак, дека сака семејство, сепак кога и беше понудено сето тоа таа го одби.

Анистон и Терокс беа на романтично патување, на кое таа очекувала понуда за брак. Но, тоа не се случило, по што Анистон збеснала и следела жестока кавга. Откако се смириле, заминале за Рим, и Џастин и предложил брак.

Таа сметала дека тоа е изнудено, дека е направено под притисок па го одбила.

Напиши коментар