Убавина

Никој не е совршен!

Флоренс Колгејт е победничакта на неодамнешното натпреварување за најубава природна британка. Натпреварувачките биле оценувани без шминка, а им било забрането учеството ако претходно имале направено некаква операција или некаков хемиски третман.

Но, изгледа и дека најубавата не е совршена. И Флоренс подлегнала под фотошоп за да биде совршена. Погледнете како тоа изгледа во ова видео.

Напиши коментар