ШоуБиз

Николас Кејџ е секси и си знае :)

Слушнете како Николас Кејџ, „мртов сериозен“ ја рецитира песната која сите имаме мерак да си ја потпевнуваме „Sexy and I Know It“.

Николас бил дел од една утринска програма на радиото „Kapitol FM“ и одговарал на прашањата на слушателите. Еден од слушателите кои успеале да се вклучат во емисијата во живо, имал малку необична музичка желба.

Тој посакал Кејџ да го испее текстот од песната „Sexy and I Know It“ на групата LMFAO. Кејџ и немал некој избор, па морал да се согласи.

Слушнете ја верзијата на Кејџ:

http://www.youtube.com/watch?v=oQGA-Nq9Lu4&feature=player_embedded

Напиши коментар