Дестинации

Nira Alpina или снежниот бисер на Швајцарија

Nira Alpina е еден прекрасен зимски резорт во Швајцарија. Вистински избор за љубителите на зимските спортови, но и за луѓето кои ја сакаат зимата и едноставно сакаат да се опуштат среде прекрасната природа и чистиот планински воздух. Еве како изгледа оваа зимска идила:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

 

Напиши коментар