ШоуБиз

Ништо од бизнисот! Адел нема домашно видео

Британската пејачка Адел експресно брзо изреагира на објавата на францускиот магазин дека има домашно видео со неа. Менаџерите на Адел ја демантираа веста и изјавија дека тужбата против магазинот Публик веќе е поднесена. “Девојката на сликите не е Адел” изјавија тие.

Видеото кое до сега имаше можност да се види на една интернет старана поставена од едно момче од Франција повеќе не е достапно. Поради преголема посетеност страната едноставно се блокира.

Напиши коментар