Дестинации

Niyama, Малдиви – ВИП третман 24 часа

Уметност, уживање, танцување, кујна. Многу задоволства на едно место. Самостојни студија, приватност загаранирана. Оброци на брегот или коктели под бранови. ВИП третмани 24-часа на ден. Животот на Малдиви се прилагодува на вашите потреби.

 

 

 

Напиши коментар