Мода

„Ноќните птици“ на Burberry

Британскиот ултра популарен бренд ја започна својата есенска кампања со уникатниот дезен кој се наоѓа на повеќето парчиња од најновата есенска колекција. Едноставни маички и блузи со специфични принтови (ноќни птици) се една од најновите есенски тенденции, што значи треба да се очекува едноставен но сладок есенски стајлинг. Следната сезона очекувајте најразлични аксесоари со истиот симбол.

 

 

Напиши коментар