Art & Crafts

Нов џемпер со модерна и ефикасна декорација

Многу малку ви треба за да го претворите својот стар џемпер во нов, со помош на оваа одлична идеа. На џемперот, елечето или маичката што сакате да ја декорирате, шиете цветови или други форми и како што гледате ефектот е подобар од очекувано.

Се надевам претпоставувате колку обично изгледале ова елече и џемперот до него пред трансформацијата?

Како изгледаат формите кои се употребени во проектов…

Истата декорација но овој пат на маичка…

Готовиот производ:

 

 

Напиши коментар