Убавина

Нов интересен начин да нанесете алајнер

Ви се досади од обичниот, стар и црн алајнер?

Прочитајте како да добиете потполно нова димензија со воведување на еден мал детаљ.

Црн течен алајнер на горниот очен капаки темно розево моливче на долниот очен капак?

Апсолутно неодоливо…

Младата надежна актерка Mišel Tračtenberg ја одбра оваа необична комбинација за црвениот тепих а Вие сеага можете и сами да го испробате нејзиниот неодолив поглед

Како совршено да нанесете алајнер:

1. Промуцкајте го течниот алајнер пред да почнете со нанесување за да ги избегнете евентуалните создадени грутки.

2. За помирни раце наслоните ги рацете на лактите.

3. Почнете од средината на горната трепка и пратете ја кривината на окото

4. За максимална контрола почнете со тенка линија, додадете ги слоевите на боја покасно за подебела линија.

5. Ако не ви успее при првиот обид едноставно исчистете ја нанесената шминка и пробајте одново.

Напиши коментар