← НАЗАД НА БОЗА

Нов изглед за старите балетанки

Нов изглед за старите балетанки
4549 Читања

Со помош на минимална декорација од старите балетанки можете да направите одлични декоративни чевлички кои ќе изгледаат како на фотографијата подолу. Со помош на украсна свилена лента и брош ќе направите вистинско ремек дело.

Puritain Ballerina Flats DIY Feature

Инструкции:

Puritan Ballerina Flats DIY Supplies

Puritan Ballerina Flats How to DIY

Puritan Ballerina Flats DIY Detail

Puritan Ballerina Flats DIY Ruffle

Вака изгледа готовиот производ:

DIY Puritain Ballerina Flats

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk