Мода

Нова инспирација за новиот есенски стил

Денес избравме за вас колекција од неколку секојдневни кежуал комбинации со кои мислиме да ви го олесниме преминот кон новиот есенски тренд.  Погледнете кои комбинации на бои најчесто се во игра и како чевлите и чантите го збогатуваат стајлингот ако се правилно избрани и одговараат на дадениот аутфит.

 

forest green pants. wantttttt

Photobucket

...

Jessie

White sweater + Black jeans + Bold shoe

everything about this.....

always chic

Theres Aleandersson

catwoman

wide leg red, bold hot pink blouse

Perfect Flares

Hooded coat = amazing

orange, red and leopard

cozy weekend look.

cute!

 

 

 

 

Напиши коментар