ШоуБиз

Новак повторно на насловна!

По едиторијалот за списанието „Vogue“ најдобриот тенисер на светот стигна и на насловната страница на мартовскиот број за италијанското издание на списанието „GQ“.

Српскиот тенисер Новак Ѓоковиќ во интервјуто за списанието зборувал за своите бројни спортски успеси, за наградите за најдобар спортист на светот и за тоа како славата му го променила животот.

Покрај интервјуто, Новак направил и едиторијал со фотографии, а уредниците на сајтот на списанието го поставиле и видеото со најдобрите имитации на Ноле.

Напиши коментар