Мода

Новата колекција чевли од „Ana Locking“

Еве една весела и оригинална колекција. Чевлите се неверојатно практични и можат да се носат како со тесни панталони и фармерки, така исто и со фустани и здолништа.

Палетата употребувани бои многу ни се допадна, супер модели за секоја дама што го сака сонцето, слободата и пред се модата.

Напиши коментар