man fashion

Новата сезона на Mad Men ја промовираше новата колекција на Banana Republic за пролет лето

Минатиот Август Banana Republic потпиша договор со кој своите најнови парчиња облека ќе ги промовира во хит серијата Mad Men. Дека соработката е успешна покажува фактот што и најновата колекција својата премиера ја доживеа преку оваа телевизиска серија.

Погледнете дел од најновата колекција за мажи за оваа сезона. Станува збор за limited edition. Многу едноставна, а сепак впечатлива колекција. Освен комплетите, може да забележиме дека и овој бренд го запазува трендот за оваа сезона, а тоа е панталоните и палтото да се во различна боја. Ова е стилот на кој паѓаат жените:)

Погледнете:

Напиши коментар