Убавина

Нови декоративни маникир идеи

Покрај вашиот аутфит и аксесоари не заборавајте на уште еден многу важен детал – вашите нокти. Без разлика какви бои и начин на обликување ќе изберете, дали ќе е тоа едноставен маникир или нешто поспецијално, пред се најважно е вашите нокти да бидат секогаш средени.

Сезонава преовладуваат мистериозните темни бои на кратки нокти но и различните декорации со мешавина на повеќе интензивни бои што истовремено е и актуелна тенденција и во модата и мејкапот.

 

Nail Art Design: Funky Aztec

Nail Art Design Cool Aztecs

Nail Art Design: Ain’t No Thang

Blue Stars Nail Art Design

Sparkly Petal Nail Art Design

Festive French Nail Art Design

Nail Art Designs: Leopard Print

Modern Nail Art Ideas 2012 (1)

Modern Nail Art Ideas 2012 (2)

Modern Nail Art Ideas 2012 (3)

Modern Nail Art Ideas 2012 (4)

Modern Nail Art Ideas 2012 (5)

New Fresh Nail Designs For 2011-2012

New Fresh Nail Designs For 2011-2012

New Fresh Nail Designs For 2011-2012

New Fresh Nail Designs For 2011-2012

New Fresh Nail Designs For 2011-2012

New Fresh Nail Designs For 2011-2012

Nail Designs For Party Season 2011-2012

Nail Designs For Party Season 2011-2012

 

Напиши коментар