Убавина

Нови и уникатни декорации за маникир

Сезонава  веројатно сте забележале дека тенденциите и стиловите во областа на декорирање и обликување на ноктите се најразлични. Но сепак во целото тоа шаренило на бои и идеи се прокрадуваат неколку заеднички карактеристики. Најнапред тоа е средна должина на ноктите и кратки нокти. Понатака апсолутен хит е трендот ноктите да бидат во различни основни бои на плочка која понатака се надополнува со ефектни декоративни елементи. Во однос на боите присутни се речиси сите со послаба застапеност на оние од темната палета, а нивните комбинации се без правила и најразлични. Мошне откачено и забавно. И секако впечатливо.

Напиши коментар