Убавина

Нови правила за секси нега

Она што на жените им се допаѓа може да биде одбивно за мажите. Затоа следете ги овие правила за секси нега, по која ќе бидете попривлечна за мажите. Па може и самите да заклучите, природниот изглед е попривлечен за мажите, на вас останува само негата и личната хигиена.

Бујна коса

Мажите сакаат жени со бујни и природни коси. Тие не сакаат кога им забранувате да ве допираат по косата. Затоа бидете природни. Навиткајте ја косата, дајте и волумен, намирисајте ја косата и заведувајте.

Влакненцата се аут

Депилација на раце, нозе, надусници, под пазуви… мажите се возбудуваат на мазна кожа. А за да биде ефектот поголем направете и некоја интимна фризура, на тоа паѓа секој маж.

Заборавете на вештачките нокти

Мажите се ужаснуваат од долги нокти. Доволно е само да внимавате да бидат чисти и негувани. За да ги возбудите не треба да ги гребете, туку да ги бакнувате нежно…

Истакнете ги очите

Истакнете ги очите со шминка. Не претерувајте со руменило, сјај за усни… тоа е нешто на кое мажите се ужаснуваат. Лепливиот вкус на сјајот, или трагите од пудра и руменило не постигнуваат никаков добар ефект.

Напиши коментар