man fashion

Новиот каталог од Oumlil за есента на 2012/13

Брендот носи нов машки дизајн за есента и зимата на 2012/13 година. Ова е само дел од нивниот каталог и навистина има што да се види. Навистина еден елегантен, модерен и мажествен стил  кој нималку не не остави равнодушни. Мажи, слободно позајмете идеја од овој стил, ние жените го сакаме!

Напиши коментар