ШоуБиз

Ново реално шоу на Naomi Campbell!

Супермоделот Naomi Campbell е позната низ целиот свет по тоа што го работи, но овој пат таа решила да се испроба во нешто сосема поинакво од она што е нејзината професија.

Попрецизно, топ моделот ќе биде судијка во најновиот серијал со наслов „The Face“ во кој непознати девојки ќе ја имаат шансата да прошетаат по модните писти, да бидат видени и можеби да им се овозможи светска кариера, ако бидат селектирани.

Снимањето на реалното шоу треба да почне многу наскоро, а во него на Naomi друштво ќе ѝ прават Taira Banks и Heidi Klum, кои и порано имаат учествувано во вакви проекти.

Напиши коментар