ШоуБиз

Облечена Коко? Не тоа е само оптичка варка:)

Старлетата Коко нé навикна да ја гледаме секогаш гола, или евентуално по некоја врвка на себе. Овој пат Коко објави фотографија на која се гледа дека носи блуза, со долги ракави и без отворено деколте… Но, тоа е така само ако не погледенете убаво. Всушност Коко е потполно гола.

Провидната блуза е толку транспарентна што се гледа буквално се. Но, добар чекор за почеток, можеби следниот пат ќе облече и вистинска облека.

Напиши коментар