Art & Crafts

Обновете ја старата гардероба ефтино и брзо

Само креативност е она што му треба на човек за да може од она што веќе го има ( облека, аксесоари) да направи уникатно парче што ќе го носи уште долго.

Има неколку начини како може да се изведе трансформацијата на вашата гардероба:

1. Со апликација на метални додатоци.

2.Со помош на боја за текстил.

3. Со апликација на врвки, јажиња и сл.

4. Со апликација на украси. Изборот е огромен. Сигурно имате аксесоари што не ги користите. Еве го нивното место.

5. Со апликација на парчиња текстил.

 

Ова е само дел од начините и нивната цел е да ве мотивираат да разберете што се можете да сторите од она што го имате.

Напиши коментар