Bridal

Обојте ја вашата свадба во сите бои на летото

Може да направите промена, и белата боја да ја украсите со уште многу други бои па од свадбата да направите место за одлична забава. Боите ја имаат таа моќ.

Ова е една свадба која се оправи на отворено, а гостите уживаат во се она што летото ни го нуди.

Јаките бои кои ги имаат летните цветови се искористени за убавата церемонија, и тоа како декоративене елемент на масите, за украс на девериците и за убавото венче кое невестата го носи околу главата. Фустаните се направени од природни материјали, и неверојатно ќе ве навратат стотици години наназад. Погледнете ја нашата галерија:

 

Напиши коментар