ШоуБиз

Од болница, на штикли во шопинг – тоа само Кардашијан го можат

Таа се породи пред само неколку дена, а нејзиното излегување од болнца беше проследено со многу камери  и фото апарати. Веднаш по излегувањето од болница, Кортни Кардашијан заедно со својата сестра Клои Кардашијан замина на шопинг .

Кортни се појави во исклучителни високи потпетици кои не и се погодија за на нерамниот пат каде се гради. Таму Кортни имаше мал проблем со чевлите при што многу опуштено си ја крена ногата за да ја намести чевлата. Папраците успешно го уловија моментот кога Кортни со кратко фустанче ја крена ногата.

Додека таа одеше по шопинг, нејзиниот сопруг се забавуваше со синчето на базен.

Напиши коментар