Art & Crafts

Од едноставни штипки до прекрасни украси

ОВА…

ПЛУС ОВА…

Е ЕДНАКВО НА ОВА…

Не е нешто посебно, но ако додадете уште неколку штипки ќе го добиете ОВА…

И потоа можете да го претворите во ОВА…

ОВА…

ОВА…

ОВА…

И не застанувајте тука. Употребете ја фантазијата…

За да ја добиете формата која ја сакате, штипките местете ги една до друга што е можно по цврсто. Кабелот кој го користите треба да биде цврст, но во исто време да можете да го виткате. Ако добиете форма која многу ви се допаѓа и сакате да ја задржите, на неколку клучни места, зацврстете ја со лепак.

1 Коментар

Напиши коментар