Art & Crafts

Од јаболко до прекрасен лебед

Познато е колку здравје содржи јаболкото но дали сте знаеле дека може да биде прекрасна декорација во вашиот дом и на тој начин да ги импресионирате вашите пријатели.

Лебед направен од јаболко може да биде прекрасна декорација во вашиот дом. Потребно е само малку одвоено време, трпение, малку вежбање, доколку не ви успее од прв пат едноставно изедете го јаболкото… нема што да изгубите!!!

Не заборавајте да ја испрскате со лимунов сок за да биде свежа подолго време!!!

Погледнете колку е едноставно!!!

Напиши коментар