ШоуБиз

Од мала црна, до фатална плавуша

Кој би рекол?! Ова мало слатко девојченце на фотографијата е сексипилната Шакира. Освен со глас, таа може да се пофали и со неверојатен танц, движење на колковите. Нејзината игра може само да ја следат, ретко кој би се обидел да ја имитира.

Голема е трансформацијата на оваа девојка. Денес таа важи за една од најсексипилните жени во светот, а сигурно тоа не го мислеле нејзините родители кога била мала и слатка.

Напиши коментар