ШоуБиз

Од што се плаши Justin Bieber?

Сигурно нема да поверувате од што се плаши најголемата тинејџ сензација на денешницата.

Justin Bieber признава дека се плаши од мракот и дека сеуште спие со запалени светла. Тој страв го наследил од таткото Jeremy , баш како што го наследил и интензивното потење на дланките кога е нервозен.

Освен овие вродени маани, пејачот од својот татко ја наследил и љубовта кон верата.

–          Бог многу ми значи. Се молам секоја вечер пред спиење. Понекогаш се молам и во текот на денот, особено кога ќе се најдам пред некој проблем или кога сакам за нешто да му се заблагодарам. Благодарение на него, јас го живеам овој сон и верувам дека тоа е со некоја  причина.

Напиши коментар