Art & Crafts

Од старата блуза нова маичка

Еве една интересна идеја – како од старата блуза да направите нова интересна маичка. Од ракавите се прави декорација за маичката. Ќе ви требаат копчиња и подрабување на машина. Тоа е се!

Инструкции:

 

Напиши коментар