Art & Crafts

Одлична декорација инспирирана од Miu Miu

Денешниот проект е инспириран од феноменално парче од колекцијата на Miu Miu  што многу ни се допадна и решивме да го споделиме со вас.

Еве го оргиналот и веднаш до него нашиот денешен проект:

 

Инструкции:

 

 

 

Напиши коментар