Убавина

Одлична секојдневна фризура за само 5 минути

Денес ќе ви претставиме една многу интересна фризура што изгледа феноменално, лежерно и опуштено, но сепак вашата коса е средена и што е најважно се прави за само 5 минути.

Наместо да ја врзувате косата во репче кога немате доволно време за фризура, тогаш направете го ова. Изгледа многу подобро и не одзема воопшто време. Супер избор за оние денови кога не знаеме што да правиме со својата коса!

 

 

 

 

 

Напиши коментар