Bridal

Одлична свадбена фотосесија на Сембилајн Париз

Уште една гламурозна колекција на венчаници и уште една одлична свадбена фотосесија на дизајнерската куќа Сембилајн Париз.

Од Сембилајн Париз пристигна уште една колекција на модерни венчаници наменети за повеќе стилови и вкусови. Од нежни и романтични тесни фустани, преку мини фустани до навистина раскошни креации, колекцијата ќе ги задоволи потребните на многумина.

Самата фотосесија е изненадувачни добро изработена. Темата на фотосесијата се модерни невести и свадби во модерниот живот на еден велеград. Погледнете некои од фотографиите кои може да ви послужат како инспирација:

Напиши коментар