Дестинации

Одмор од соништата: луксузниот „Alila“ резорт на Бали

Прекрасна дестинација за луѓето што можат да си го дозволат тоа. Еден ваков луксузен одмор би ве чинел скапо. И не станува збор само за величенствените природни богатства на Бали туку и ултра модерниот туризам што подразбира врвна услуга, огромна улра модерна вила на самиот брег и е само ваша, внатрешен и надворешен базен, платформа за сончање, послуга, спа услуги и сл. Ова е веќе друга димензија што многу се разликува од класичниот одмор во хотел и плажа.

 

Напиши коментар