Мода

Office fetish

Дизајнерот Peter Coulson имаше одлична соработка со австралиската модна куќа Planex, при што произлезе одлична колекција наменета за деловната жена.

Тие ги преферираат црната и белата боја во својата колекција. Токму затоа и целата фотосесија е прикажана во црно-бела верзија.

Колекцијата изобилува со провокативни и женствени парчиња облека, па токму од тука и инспирацијата да бидат направени многу провокативни фотографии.

Колекцијата вклучува облека, чевли, но и долна облека. Погледнете дел од каталогот на овој бренд.

Напиши коментар