ШоуБиз

Октомама има голем проблем, не е лесно да си стриптизета

Надја Сулеман, или попозната како октомама има проблеми заради кои најверојатно ќе треба да плати оштета од 15.000 долари.

Таа е мајка на 14 деца од кои ја има и познатата 8-ка. За да ги прехрани таа се нафати да снима порно филм, а и да игра стриптиз во еден ноќен клуб на Флорида.

Но, по потпишувањето на договорот со клубот таа добила навреда од еден од бармените кој ја нареколк лудача, па таа одбила да го одигра валканиот стриптиз. По ова сопственикот на клубот и се заканил со тужба со која таа или ќе одигра 8 валкани танци или ќе плати оштета од 15.000 долари.

Напиши коментар