ШоуБиз

Исплакнете очи :)

Погледнете го само овој „ангел“ од јатото на Викторија и признајте дека останавте без било каков коментар. Таа неодамна снимаше реклама за еден од најпознтите светски брендови за долна облека и остави многу малку на имагинацијата.

Фотосесијата е направена на Карибите, а 23-годишната убавица која потекнува од Јужна Африка нè почести сите со своето совршено тело и облини.

Кендис Свонпул е вистински ангел и не верувам дека некој би спорел за тоа, барем не откако ќе си исплакнете очи со овие слики.

 

Напиши коментар