man fashion

Опуштено со Calliope

Релаксирано и елегантно. Италијанскиот моден бренд оваа сезона одлучи да понуди една опуштена варијанта што според призмата на своите дизајнери најдобро се вклопува во актуелните сезонски тенденции.

 

Calliope Fall-Winter 2012-2013 (1)

Calliope Fall-Winter 2012-2013 (2)

Calliope Fall-Winter 2012-2013 (3)

Calliope Fall-Winter 2012-2013 (4)

Calliope Fall-Winter 2012-2013 (5)

Calliope Fall-Winter 2012-2013 (6)

Calliope Fall-Winter 2012-2013 (7)

Calliope Fall-Winter 2012-2013 (8)

 

Напиши коментар