Art & Crafts

Оргинална декорација инспирирана од модниот подиум

Денешниот проект е изработка на модерно и декоративно парче во улога на аксесоар, што се носи закачено на кошула и има навистина неверојатен ефект – додава гламурезен изглед на било која обична кошула штом го поставите.  Изработката не е многу комплицирана, но потребна ви е машина за шиење.  Се изработува од подебело парче волнен материјал.

Инспирацијата  за проектов потекнува од есенската колекција на Фенди за 2010 година.

Инструкции:

 

Напиши коментар