man fashion

Основните бои за оваа летна сезона

Секоја сезона се изработува листа која ги содржи основните бои за сезоната и која се раководи од  она што се пласира на модните писти, односно новите и актуелни трендови кои се лансирани од големите модни империи.  Летово мажите имаат навистина квалитетна колекција бои. Долго време веќе не постои поделбата на машки и женски бои, а се разликуваат можеби само во нијансите. Погледнете сега за кои бои станува збор и изберете ги вашите омилени.

Напиши коментар