Дестинации

Островот Kuramathi – бисерот на Индискиот океан

Островот Kuramathi  е дел од  малиот малдивски архипелаг Rasdhoo Atoll и е со површина 1,8км. Островот се карактеризира со прекрасни бели песочни плажи, бујна вегетација и чисти тиркизни води – мета за туристичките гиганти, а и како не би бил кога има се што е неопходно за да биде луксузна туристичка дестинација.

На островот има околу 300 индивидуални вили доволно одалечени една од друга за да се чувствувате слободно и секоја од нив има своја раскошна градина, базени и плажа. Зарем има нешто подобро?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Напиши коментар