Убавина

Освежете ја косата со прамени во боја

Мулти тонската коса се најде како еден од трендовите за фризури кои ќе ја обележат оваа сезона. Експериментирајте и совежете ја фризурата со прамени со помош на овие неколку предлози.

Овие предлози се за оние кои сакаат нешто да променат, за оние кои се храбри и сакаат драстично да се одвојуваат, како и за оние кои едноставно постојано ја фарбаат својата коса.

 

Напиши коментар