Убавина

Освежување на стилот со нова фризура

Како што знаете идеалната фризура е онаа што најдобро одговара на формата на лицето. Дури и најмодерната фризура го губи својот ефект ако го насочува вниманието на оној дел од лицето кој всушност би требало да го прикрие. Затоа секогаш кога ќе помислите да смените нешто со вашата коса, најпрво размислете за ова и дури после тоа обрнете внимание на новите тенденции.

 

 

 

 

Напиши коментар