ШоуБиз

Отиде гола слика од Џени Мекарти кај забарот по грешка

Плејбој зајчицата Џени Мекарти отворено призна дека се слика гола, а потоа тие слики му ги праќа на својот дечко Брајан  од Чикаго Берс.

Џени направила нова фотка која се спремила да му ја испрати. Во тој момент нејзиниот син се пожалил на болка во забот, па таа видела дека имал отечени непца, по што го сликата и сакала да му ја прати сликата на забарот. Во моментот направила таква грешка што наместо слика од устата на синот, таа на забарот му ја пратила голата слика.

Кога сфатив што направив вриснав, но веќе беше доцна. Му ја испратив сликата на мојот 80 годишен доктор, изјавила Џени.

Напиши коментар