Sweet Home

Откачени кревети

Креветот е местото кое ни се појавува прво пред очи кога сме многу уморни. Тогаш не ни е многу важно каков е креветот, доволно е само да не собере.

Но, некои поинаку гледаат на него. Од него си прават забава. Поголем дел од ова што сега ќе го видите сигурно нема да ви пружи одмор и релаксација, судејќи по изгледот, не нуди некој комфор, но има такви помеѓу нив кои се толку големи и меки што ќе ве натераат да ги посакате. Но има и такви кои ќе ве зачудат и ќе ве натераат да си го поставите рашањето: Зарем некој купил ваков кревет?:))

Напиши коментар