ШоуБиз

Ова девојче денес е ѕвезда на Балканот

Денес таа важи за една од најголемите ѕвезди на Балканот. Ги руши сите рекорди на продадени цд-а, распродадени карти за концерти…

Ова е фотографија од Лепа Брена кога немала ни 10 години. Најверојатно нема да ја препознаете доколку не ви кажеме за кого се работи.

Таа успешно, високо котира веќе децении наназад. Нејзините концерти се расподаваат во рекордно време. Но, заради здравствени проблеми Брена се повелкува од музиката и се почесто ги откажува концертите. Нејзин последен концерт беше кај нас во Македонија, во Прилеп. Нејзиниот настап го проследија 200.000 луѓе, што е за 60.000 повеќе од концертот на Цеца и 80.000 повеќе од концертот на Здравко Чолиќ.

 

Напиши коментар