Керозин

Ова е гаража! Навистина!

Холгер Шуберт е победникот во натпреварот за најубава гаража во светот. Ова е неговата гаража, ако воопшто може да се нарече така. Тоа е просторија во која има телевизор, фотелја, масичка, гарнитура, мини кујна, библиотека… Просторијата е уредена во минималистички стил како би се истакнал автомобилот како вистинско уметничко дело.

 

Напиши коментар