ШоуБиз

Ова е новиот дечко на Kelly Osbourne!

По сѐ изгледа дека Kelly Osbourne (27) е подготвена за летната сезона. Забележана е од страна на папараците како рака под рака се шета со својот нов дечко, Matthew Mosshart и тоа во Западен Холивуд.

Неспорно е дека на сликата, Kelly неверојатно наликува на нејзиниот татко, Ozzy Osbourne. И двајцата биле насмеани до уши, а сликите покажуваат дека навистина уживаат во меѓусебното друштво.

Инаку, таа беше потполно уништена во 2010 година кога нејзиниот тогашен свршеник, Luke Worrall ја изневери со моделот Elle Schneider, родена како машко.

Напиши коментар