ШоуБиз

Ова е песна само за Jennifer Aniston!

Што се случува кога ќе ви раскине познатата актерка Jennifer Aniston? Па, се разбира, ќе ѝ напишете песна.

Пејачот John Mayer конечно се решил да ја објави песната посветена на неговата врска со популарната актерка, која ја напишал веднаш по раскинувањето со неа. Тие двајца беа во врска од 2008 до 2009 година.

Во песната, John пее за раскинувањето и дека се надева оти еден ден повторно сѐ ќе биде во ред.

Е, сега, како изреагирала Jenn кога ја слушнала песната, тоа засега останува мистерија.

Преслушајте ја песната со наслов „Shadow Days“:

Напиши коментар